sábado, 7 de octubre de 2006

Sa platja de Macarella


Preciosa panorámica de la playa de Macarella, en Menorca, que no tiene nada que envidiar a otras zonas paradisiacas del mundo. Pero si quieres verla así, no vengas en Agosto.

4 comentarios:

 1. les fotos que penges són guapes, però sobren els comentaris que hi poses.... no cal dir res, no cal explicar una foto. la foto és el que és. deixa que la gent la llegesqui. explicar una foto és com explicar un acudit. si la foto és bona, no calen paraules. la fotografia ja és un llenguatge en sí.

  ResponderEliminar
 2. Doncs jo crec que allò que sobra és coartar la llibertat de l'autor d'un blog collonut quan fa uns comentaris adeqüats a manera de complement de cada foto.
  Si la foto és bona, calen les paraules que l'autor hi creu necessàries i, si de totes formes, alguna persona no les troba imprescindibles tampoc no pot pretendre egocèntricament que els demés també les hi trobem no?
  Ànims pel blog i felicitats per unes fotos plenes de creativitat.

  ResponderEliminar
 3. "Usuario anónimo" tens raó que amb una foto es pot dir tot. Curiosament però, alguns visitants ho prefereixen i jo crec que cuatre paraules són ben rebudes. En fi, per sa gent que hi entén molt, no cal que llegeixin res, però a mí mateix també em va be. Salutacions i gràcies.

  ResponderEliminar
 4. Creo que aunque las fotos hablan por si solas, los comentarios del autor nos ayudan a entender el porqué de la fotografía. Es una manera de ir más allá y dirigirnos en nuestra lectura.
  Muchas felicidades por las fotos!!!! Son una pasada!!!

  ResponderEliminar